sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Hedelmäinen Pavlova


Tässä herkullinen Pavlova kakku, keskitalven hedelmillä koristeltuna. Pohjahan on ihanan makea marenki ja kirpeät hedelmät tuovat tähän ihanaa kontrastia. Todella hyvänmakuinen kakku, varsinkin aikuisten makuun! Pavlova kakun tein tällä samalla tutulla ohjeella


Päällä on kermavaahtoa, vaniljasokerilla ja tomusokerilla maustettuna sekä kiivejä, passionhedelmiä, viinirypäleitä sekä graattiomenaa.





2 kommenttia :

  1. Näyttääpä hyvältä! Kevyempi herkku, nyt on tullut herkuteltua kaikenlaisilla suklaisilla herkuilla. Taidanpa testata.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Juu, tämähän sitten sopii hyvin suklaisten herkkujen jälkeen :) Kirpeät ja raikkaat hedelmät tuovat tähän marenkikakkuun kivasti kontrastia.. oikein hyvä yhdistelmä!

    VastaaPoista