keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Ninjago cake popsit


Meillä esikoiselle Ninjagot ovat hyvin suosittuja. Siispä tein hänelle mukaan kerhokavereille, tulevien syntymäpäivien kunniaksi, sitruunaiset Ninjago cake popsit. Cake popsit ovat kyllä hauskoja tehdä, niiden koristelussa vain mielikuvitus on rajana. Lisäksi ne ovat sopivan kokoisia, joten lapsetkin usein jaksavat sellaisen herkutella.

 Ninjago cake popsit

n. 15 kpl

1 ½ pkt dominokeksejä
n. ½ pkt sitruunatuorejuustoa
150 g candy meltsejä (suklaanappeja)
keltaista ja sinistä sokerimassaa
mustaa elintarviketussia
cake pops tikkuja


1. Murskaa keksit pieniksi muruiksi. Lisää tuorejuustoa sekaan siten että keksimassasta muodostuu muotoiltavaa,
2. Muotoile keksimassasta lihapullan kokoisia palloja.


 3. Sulata muutama candy melts-suklaanappi. Kasta cake pops -tikkujen pää suklaassa ja työnnä keksimassapallon sisään. Laita cake popsit hetkeksi kylmään. 


4. Sulata loputkin suklaanapit. Kauli ja leikkaa keltaisesta sokerimassasta pieniä paloja. Piirrä niihin mustalla elintarviketussilla silmät. Kauli sitten sininen sokerimassa ja leikkaa siitä huiveja. Tee vain yksi tai kaksi cake popsia kerrallaan, ettei sokerimassa ehdi kuivua liikaa.


5. Kasta cake popsi sulassa suklaassa ja paina keltainen sokerimassapala siihen. Kiedo lopuksi sininen sokerimassapala huiviksi Ninjagolle. Säilytä Ninjago cake popsit jääkaapissa. Voit tarjoilla ne esimerkiksi lasista, jossa on sokeria, tai styroksiin painettuina. Näin Ninjago cake popsit pysyvät tukevasti paikoillaan.
2 kommenttia :

  1. Waude! Tämä olisi meilläkin huippujuttu kun lapset tykkäävät kovasti Ninjagosta :) Täytyykin ehdottomasti pitää mielessä kun seuraavat synttärit lähestyy, kiitos ideasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Juu, Ninjagot on kova juttu, olen huomannut! :) Ja näitä oli mukava tehdä, suosittelen, ja miksei näiden tekemisessä voisi pikku Ninjago-fanitkin olla mukana :)

      Poista