perjantai 25. lokakuuta 2013

Kissa cake popsit / Cat cake popsCake popsit ovat erinomaisia tarjottavia vaikkapa lasten syntymäpäiville. Toki ne saa koristelun avulla sopimaan juhlaan kuin juhlaan. Cake popsit voi myös kääräistä sellofaaniin ja koristella narulla ja antaa vaikkapa syntymäpäivien kaverilahjaksi tai muuten vain lahjaksi. Nämä Kissa cake popsit lähtivät pienen neidin syntymäpäiville..1,5 pkt Domino keksejä
n. 100 g maustamatonta tuorejuustoa
150 g keltaisia Candy meltsejä
strösseleitä
sokerimassaa
punaista elintarvikeväriä
valmiita karkkisilmiä
punaista Snöre lakua
cake pops tikkuja

1.       Laita Dominokeksit muovipussiin ja murskaa ne kaulimella. Laita keksimurut kulhoon ja sekoita tuorejuuston kanssa siten, että siitä tulee yhtenäinen massa.
2.       Muotoile massasta lihapullan kokoisia palloja ja niihin kissan korvat. Laita kylmään kovettumaan.
3.       Sulata sillä aikaa muutama Candy Melts mikrossa tai vesihauteessa. Ota pallot jääkaapista ja kasta cake popstikun pää sulaan suklaaseen ja työnnä pallojen sisään. Laita jälleen jääkaappiin kovettumaan n. 1-2 tunniksi.4.       Tee sillä aikaa kissojen kukkakoristeet. Värjää sokerimassaa hieman punaisella elintarvikevärillä ja ota siitä muotilla kukkia. Leikkaa Snöre lakusta pienet nenät valmiiksi kissoille.
5. Sulata loputkin Candy Meltsit. Tee aina yksi cake popsi kerrallaan valmiiksi. Kasta cake popsit sulaan suklaaseen ja laita kissalle silmät, lakunenenät, viikset strösseleistä sekä kukka korvan juureen. Laita kuivumaan pystyasentoon esim. lasipurkkiin. 

Vinkki!  Kannattaa aina käyttää kertakäyttöhanskoja hygieniasyistä cake popseja tehdessä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti