sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Perinteiset letut


Perinteiset letut maistuvat hyviltä aina. Nyt syksyn tullessa malttaa jo jäädä näitä paistelemaan sisätiloihin. Kermavaahtoa ja mansikkahilloa päälle, niin kyllä on hyvää!


Perinteiset letut

4 munaa
1l täysmaitoa
3 dl vehnäjauhoja
2 dl ohrajauhoja
1 tl suolaa
1 rkl sokeria
(1-2 tl vaniljasokeria)
1 dl juoksevaa margariinia/voita

Paistamiseen 

voita

Tarjoiluun

sokeria
kermavaahtoa
mansikkahilloa


1. Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää maito.
2. Vatkaa kuivat aineet joukkoon ja lisää lopuksi sula margariini tai voi. Anna taikina turvota puolisen tuntia.
3. Paista lettuja voissa kuumalla pannulla. Tarjoile letut sokerin tai kermavaahdon ja mansikkahillon kanssa.




Ei kommentteja :

Lähetä kommentti