sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Pätkisfudge


Tässä ihanien minttusuklaisten Pätkisfudgejen ohje. Resepti löytyy Pullahiiren viime vuoden joulukalenterista. Vaikka joulu on jo ihan ovella, näitä ehdit vielä hyvin valmistaa joko lahjaksi tai omaan joulun jälkiruokapöytään. Pätkisfudget ovat todella helppoja valmistaa ja maistuvat aivan ihanilta, kannattaa kokeilla.


Pätkisfudge

1 prk kondensoitua maitoa
280 g Pätkiksiä
200 g tummaa suklaata
nonparelleja 

1. Sulata joko vesihauteessa tai miedolla lämmöllä liedellä kondensoitu maito, paloiteltu suklaa sekä Pätkikset. Sekoita seosta koko ajan ja kuumenna kunnes suklaa sulaa. 
2.Vuoraa suorakaiteenmallinen pieni vuoka  (n. 20x15 cm) leivinpaperilla ja öljyä se kevyesti. 
3. Kaada fudgemassa vuokaan ja ripottele massan päälle haluamasi koristeet.
4. Nosta fudgemassa jääkaappiin ja leikkaa se paloiksi viileänä. Säilytä valmiit Pätkisfudget jääkaapissa.


Herkullista joulun odotusta kaikille! <3



2 kommenttia :

  1. Voi nams! Pätkikset on kyllä niin ihania, että näidenkin on pakko olla hyviä.<3
    T: Serkusten suklaaunelma blogi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä, hyviä ovat! :) Kerrassaan herkullinen ohje Pullahiireltä :)

      Poista