Nämä tonnikalarullat ovat lasten mieleen ja siksi sopivatkin
hyvin vaikkapa lastensyntymäpäiville. Tai sitten ihan iltapalalle. Anna niiden
kostua ja maustua jääkaapissa, mielellään vaikka seuraavaan päivään. Täytteitä
voit vaihdella makusi muukaan.
5 isoa rieskaa
2 prk tonnikalaa öljyssä
400 g tillinmakuista tuorejuustoa
sitruunapippuria
sinappia
2-3 rkl sitruunamehua
1.
Sekoita valutettu
tonnikala ja tuorejuusto keskenään. Mausta sitruunapippurilla, sinapilla ja
sitruunamehulla. Tarkista maku.
2.
Levitä täyte rieskojen päälle ja kääri tiukoiksi
rulliksi.
3.
Anne levätä folioon tai kelmuun käärittynä
jääkaapissa.
4.
Leikkaa annospaloiksi, koristele halutessasi ja
nosta tarjolle.
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti