perjantai 28. helmikuuta 2014

Tonnikalarullat



Nämä tonnikalarullat ovat lasten mieleen ja siksi sopivatkin hyvin vaikkapa lastensyntymäpäiville. Tai sitten ihan iltapalalle. Anna niiden kostua ja maustua jääkaapissa, mielellään vaikka seuraavaan päivään. Täytteitä voit vaihdella makusi muukaan.


5 isoa rieskaa
2 prk tonnikalaa öljyssä
400 g tillinmakuista tuorejuustoa
sitruunapippuria
sinappia
2-3 rkl sitruunamehua


1.       Sekoita  valutettu tonnikala ja tuorejuusto keskenään. Mausta sitruunapippurilla, sinapilla ja sitruunamehulla. Tarkista maku.
2.       Levitä täyte rieskojen päälle ja kääri tiukoiksi rulliksi.
3.       Anne levätä folioon tai kelmuun käärittynä jääkaapissa.
4.       Leikkaa annospaloiksi, koristele halutessasi ja nosta tarjolle.






Ei kommentteja :

Lähetä kommentti