maanantai 18. elokuuta 2014

Tissikakku / Bikinikakku / Boob cake


Tälläinen tissikakku lähti miesporukalle varpajaisiin. Tissikakku sopii myös hyvin esimerkiksi polttarikakuksi, miesten saunailtaan tai ihan syntymäpäiväkakuksi. 


Pohjana on kaksi tavallista kääretorttua. Täytteinä lemon curd- ja vadelmahillotäytteet. Päällysteet on mustaa sokerimassaa sekä valkoista sokerimassaa, jonka värjäsin ihonväriseksi. Sokerimassakuorrutuksen alla on sokerikreemi.


 Leikkasin toisen kääretortuista puoliksi, muotoilin hieman yläosaa ja laitoin täytteet. Toisesta kääretortusta tein tissiosuudet; pienet kulhot vuorasin tuorekelmulla ja sinne laitoin pohjaa ja täytteitä kuten täytekakkuun yleensä. Tissit kumosin pohjan päälle ja levitin päälle sokerikreemin.  


Sokerimassan laittaminen kakun päälle on melko haastavaa tämänmallisessa kakussa noiden "kumpujen" vuoksi, mutta pienet virheet voi onneksi korjata rintaliiveillä tai muilla koristeilla.


Sokerimassa siis kaulitaan ja laitetaan kakun päälle. Sokerimassaa voi vielä värjätä pienen määrän ruskealla ja muotoilla niistä nännit. Mustasta sokerimassasta muotoillaan rintaliiivit/bikinit ja haluamat koristeet. Rintaliivien kuvioinnin tein kuviokaulimella.2 kommenttia :

  1. Kyllä vaan on hieno! Tällaisia on kiva tehdä, kunpa joku olis tissi- tai sixpack kakkua vailla ja pääsisin taas tällaista värkkäämään. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Niin, näitä on kyllä todella kiva tehdä... Masukakun tekemistä babyshowereihin olisi myös mukava päästä kokeilemaan :)

      Poista