Böö! Tässä herkullisten Hämähäkinseitti kuppikakkujen ohje. Kuppikakut maistuvat minttusuklaalle ja ne voi koristella esimerkiksi näin Halloweenin kunniaksi hämähäkin seitein. Tummasta suklaasta voi halutessaan pursottaa vielä pienet hämähäkit seitin päälle. Alkuperäinen resepti löytyy täältä. Näitä voi tehdä joko tavallisiin tai minimuffinivuokiin. Nämä ovat superhelppoja valmistaa ja erittäin meheviä ja herkullisia.
Minttusuklaakuppikakut
24 kpl minikuppikakkuja, 6 kpl normaalikokoisia
1 ¾ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 dl sokeria
1,5 rkl kaakaojauhetta
1 tl vaniljasokeria
½ dl Marianne-rakeita
½ dl maitoa
50 g sulatettua voita
1 kananmuna
Koristelu
valkosuklaata
1.
Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Valmistele
muffinivuoat.
2.
Sekoita kuivat aineet keskenään.
3.
Sekoita huoneenlämpöiset nesteet keskenään.
4.
Lisää kuivat aineet nesteisiin ja sekoita
taikina nopeasti tasaiseksi.
5.
Jaa taikina muffinivuokiin ja paista
minttusuklaakuppikakkuja uunin keskitasolla n. 10-15 minuuttia, riippuen
kuppikakkujen koosta.
6.
Sulata valkosuklaa varovasti joko mikrossa
tai vesihauteessa. Siirrä hieman jäähtynyt valkosuklaa pursotinpussiin tai
pieneen pakastuspussiin. Leikkaa kulma auki. Pursota jäähtyneiden kuppikakkujen
päälle hämähäkinseittejä. Minttusuklaakuppikakut säilyvät näin koristeltuina
myös huoneenlämmössä.
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti