tiistai 15. lokakuuta 2013

Juustokakkuhaaste


Sain jonkun aikaa sitten blogihaasteen ihastuttavan Passion for Design and Desserts -blogin pitäjältä. Haasteeseen kuului kokeilla Sitruunaista juustokakkua kupissa -reseptiä. Ja juustokakun ystävälle tämä haaste oli mitä mieluisin!


Alkuperäisessä ohjeessahan sitruunaiset juustokakut ovat tehty ihaniin kuppeihin. Koska en löytänyt samantyyppisiä kuppeja, niin päädyin kokeilemaan juustokakkuja tavalliseen muffinssivuokaan. Tällöin keksimurupohja kannattaa vain painella melko tiukasti pohjalle, jotta se säilyy ehjänä kakkuja pois otettaessa. Ja hyvin siis onnistuivat näinkin. Samoin koristelussa päädyin marjoilla koristeluun, juurikin siksi että minulta nuo kupit puuttuivat, joihin mielestäni paremmin sopii sokerimassasta tehdyt kauniit kukat. 


Näistä Sitruunaisista juustokakuista kupissa tuli oikein ihastuttavia pieniä herkkuja! Maku on ihanan pehmeä ja luonnollisesti juustokakun ystävän mieleen! Kannattaa kyllä kokeilla tätä reseptiä. Sopivat oikein hyvin jälkiruoaksi tai vaikkapa kahvipöytään tarjoiltaviksi. Todella herkullisia juustokakkuja, ja eipä näitä kovin kauaa tarvinnut jääkaapissa säilytellä! Nam!


Kiitos herkullisesta haasteesta, näitä meillä tehdään varmasti uudestaankin!
3 kommenttia :

  1. Herkulliselta ja kauniilta näyttää! Slurps! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Ja kiitokset mukavasta haasteesta ja hyvästä reseptistä! Näistä tosiaan tykkäsi koko perhe! :)

    VastaaPoista
  3. Blogissani on sinulle uusi haaste ;)

    VastaaPoista