Tämän ohjeen olen napannut täältä. Itse käytin leivontaan puolet tavallista sokeria ja puolet tummaa ruokokidesokeria. Nämä browniet ovat ihanan suklaisia
ja keskeltä juuri sopivan tahmeita! Itselläni ainakin tämän ohjeen myötä katosi "sen täydellisen brownie-ohjeen" etsiminen! Makunautinnon kruunaa kermavaahto ja
vadelmahillo.
200 g + 100 g tummaa suklaata (kaakaopitoisuus n. 50 %)
175 g voita
325 g sokeria
130 g vehnäjauhoja
3 kananmunaa
tomusokeria
kermavaahtoa
vadelmahilloa
1.
Lämmitä uuni 175 asteeseen.
2.
Laita leivinpaperi n. 33 x 23 cm vuokaan ja
voitele se.
3.
Rouhi 100g suklaata karkeaksi. Sulata voi ja 200
g suklaata kattilassa miedolla lämmöllä. Laita sulanut voi-suklaa
leivontakulhoon.
4.
Lisää sokeri voi-suklaaseen ja sekoita kunnolla
sekaisin. Lisää jauhot ja sekoita. Lisää myös kananmunat ja sekoita paksuksi ja
kiiltäväksi taikinaksi. Lisää lopuksi suklaarouhe.
5.
Kaada taikina vuokaan ja paista uunin
keskitasolla 175 asteessa n. 30 minuuttia. Browniet ovat valmiit kun pinta
halkeilee, mutta sisus on vielä pehmeää. Anna jäähtyä ja leikkaa melko pieniksi
annospaloiksi. Tarjoa lisäksi kermavaahtoa ja vadelmahilloa.
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti