sunnuntai 25. elokuuta 2013

Mansikka cake popsit / Strawberry cake pops


Mansikka cake popsit ovat ihastuttavia!  Cake popsit eli kakkutikkarit ovat mukavia tarjottavia esimerkiksi lasten synttäreille. Makuja voi varioida mielensä mukaan ja koristelussakin on vain mielikuvitus rajana.  Yleistä cake popseissa on se että ne tehdään joko kakkupohjasta, johon sekoitetaan tuorejuustoa, tai sitten murskatuista kekseistä. Massa pyöritellään palloksi, laitetaan tikkuihin, kuorrutetaan sulalla suklaalla ja koristellaan strösseleillä. Sitten herkutellaan!Mansikka cake popsit

sokerimassaa
vihreää elintarvikeväriä
4 munan sokerikakkupohja
n. 4 rkl mangotuorejuustoa
n. 150 g punaisia Candy Melts-nappeja
keltaisia nonparelleja
kakkutikkareita

1.       Valmista tavallinen neljän munan sokerikakkupohja, johon voit halutessa käyttää lisäksi kaakaojauhetta.
2.       Värjää hieman sokerimassaa vihreällä värillä. Kauli massa ja ota siitä pienellä kukkamuotilla mansikoiden kantoja. Anna kantojen kuivahtaa.
3.       Murustele sokerikakkupohja kulhossa ja lisää siihen tuorejuustoa sen verran, että siitä tulee käsiteltävää massaa.
4.       Muotoile massasta mansikanmallisia palloja. Sulata tässä vaiheessa muutama Candy Melts-nappi. Kastele kakkutikkarin pää sulassa suklaassa ja laita se sitten massapalloon. Laita cake popsit jääkaappiin jähmettymään.
5.       Sulata loput Candy Melts-suklaanapit ja kasta cake popsit siihen. Laita mansikan kanta paikalleen ja ripottele päälle vielä muutama strösseli. Siirrä cake popsit jääkaappiin jäähtymään ja odottamaan tarjoilua.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti